17-18 февраля: Масленица в Мануфактуре

17-18 февраля: Масленица в Мануфактуре

Когда: 17-18 февраля, 12:00-18:00. 

Где: аутлет-городок “Мануфактура”, Обуховское шосе-2, д 2, с. Ходосеевка, Киевская обл.

Почем: вход свободный. 

Описание мероприятия от организаторов: 

"Проводжаємо зиму, зустрічаємо весну – весело та шумно святкуємо Масляну. Незмінною традицією є частування млинцями. Чому млинцями? З’ївши млинець, кругленький, рум’яний, гарячий, здавна люди вважали, що разом із ним вони з’їдають частинку тепла та величі Сонця.

Спеціально для дітвори майстер-класи від Творча майстерня "Світлиця":
12:00 – намисто з соломи
14:00 – лялька «Маслянка»
16:00 – оберіг з глини

17 лютого о 15:00 – створюватиме настрій Арт-Фольк Гурт Troye Zillia – відомий львівський колектив – витончене та загадкове
звучання бандури та п’янке і водночас басове звучання клавішних.

18 лютого о 15:00 – насолоджуємось піснями гурту 

Рожаниця / Rozhanytsya – яскраве та різноманітне пісенне мереживо фольку, не дарма ж ансамбль встиг «засвітитися» на кількох серйозних міжнародних фестивалях – то і задоволення від виступу можна обіцяти, цілком відповідально.

18 лютого о 17:00 – ЗАПАЛИМО МАРЕНУ ТАНЦЯМИ разом з етно-гуртом «Рожаниця» та фольк- гуртом «ЯсноКрасно»! Веселі танцювальні майстер-класи для дітей та дорослих – вивчаємо народні українські танці, водимо хороводи. Дитячі ігри та забави!

Веселі гуляння з дотриманням народних традицій, виступи етно-колективів, а також різноманіття смачних млинців та домашніх пирогів – на «Масляну» в аутлет-містечку «Мануфактура»!