17-18 февраля: "Масляна на Співочому полі"

17-18 февраля: "Масляна на Співочому полі"

Когда: 17-18 февраля, 9:00-21:00

Где: Новое Певчее поле, ул. Лаврская, 33, Киев. 

Почем: входной билет 17 февраля - 50 грн. для взрослых и 25 грн. для детей. 18 февраля - 70 грн. для взрослых и 35 грн. для детей. 

Описание мероприятия от организаторов: 

"Друзі, з радістю запрошуємо вас на неймовірне святкування Масляної, що пройде 17 та 18 лютого на території парку Співоче поле.

Справжній казковий настрій створюють атмосферно прикрашені схили парку, музичний супровід та безліч розважальних локацій для дорослих та дітей.

На вас чекають: 

- Обряд спалювання солом’яної баби. Важливим елементом традиційного святкування Масляної є обряд спалювання солом’яної баби у чому ви зможете взяти активну участь.

- Перший фестиваль кольорових млинців. Ви зможете не тільки насолодитися святковими гуляннями, але й поласувати смачними млинцями.

- Лицарський турнір. Вас очікує спавжній, захоплюючий, масштабний лицарський турнір з історичного фехтування. 

- Святковий концерт. Зі сцени виступатимуть артисти та зірки української естради - KISHE, М’ята, Віталій Козловський, BRO (Borisenko Brothers), SONYA KAY, TARABAROVA, Оля Цибульська, OLEYNIK, Адріана, BIG BOSS та багато іншіх. А також сучасні фольклорні колективи із власними тематичними номерами. 

- Сучасний сферичний кінотеатр. Сферичне кіно – це новий вимір, що подарує вам захоплюючі спецефекти та повне відчуття присутності завдяки унікальному екрану з оглядом 360 градусів. 

- зона дитячих розваг;
- найбільші в Києві тюбінг-гірки;
- живий куточок;
- алея майстрів та хендмейду.

А також, вражаючі фотозони та артоб’єкти, тематичні конкурси та квести, традиційні гастро-забави, скульптури з сіна та багато-багато іншого. Але найголовніше - незабутні враження та яскраві емоції!"