31 березня - 1 квітня: "Kyiv Vegan Boom. Пісний Маркет"

31 березня - 1 квітня: "Kyiv Vegan Boom. Пісний Маркет"

Коли: 31 березня – 1 квітня.

Де: Харківське шосе 19, Київ. 

Як потрапити: "Вхід = сплатіть скільки бажаєте" - так формулюють організатори умови участі для відвідувачів

Kyiv Vegan Boom - це веганські фестиваль, який вже не в перший раз проходить в Києві. Головний слоган всього цього дійства "Повернемо планеті велич", а головна його мета - це популяризація здорового способу життя та правильного харчування.

На цьому фестивалі усі охочі зможуть відвідати майстер-класи з кулінарії, великий веганський ярмарок, послухати живі виступи музикантів та стати слухачами цікавих лекцій. 

Звернення до потенційних учасників від організаторв: "Ви фабрика по виробництву етичних та екологічних продуктів та товарів, чи домашній крафтовий продукт, ресторан чи міні-кетеринг, для вас є місце на нашому пісному ярмарку.

Ви гурт чи артист, творча команда чи художник, у Вас є можливість висловити свою підтримку новому стилю життя людства у рівності з тваринами та турботі про природу.

Ви великий чи домашній притулок, зоозахисна організація, еко проект чи активіст захисту природи, для Вас ми безкоштовно надаємо місце на нашому добромаркеті та підтримуємо рекламою Вашу доброчинну ініціативу.

Бажаєте провести лекцію або майстер клас про те як жити так. щоб жодна тварина чи людина не постраждала? На Вас чекає наша освітня програма. 

Докладна інформація. форми реєстрації та основний центр комунікації на нашому сайті".