4-5 серпня: "Всі. Свої" запрошують на "Гриль маркет"

4-5 серпня: "Всі. Свої" запрошують на "Гриль маркет"

Поїхати на базар, заглянути в супермаркет, приготувати маринад, знайти гриль, помити гриль, а де ж вугілля… Уже вечір. Будь-який пікнік може стати тягарем, якщо його неправильно організувати. Та навіщо морочитись, коли Всі. Свої вже зробили все, щоб ідеально провести вихідні, та ще й з димком.

«Купуй та грилюй!» – саме так звучить слоган нового Гриль маркету. Більше 100 українських крафтових виробників запропонують відвідувачам найкраще м’ясо, рибу, сири, алкоголь, соуси та солодощі, а Всі. Свої готують цілий поверх свіжих овочів та фруктів. Все, як завжди, але не зовсім.

Розмір має значення: 12-метровий гриль на балконі

На терасі буде встановлений гриль, а запрошений шеф-кухар безкоштовно приготує усе, що гості оберуть на маркеті: 5 чи 7 хвилин, 120 чи 160 градусів, олія чи оцет... він знає відповіді на будь-які питання про гриль та засмажить продукти так, як ви любите. До того ж, гриль-тераса матиме власне меню, у якому будуть вірменські лаваші, запечене порося, каре ягняти, стейк зі свинини, крабові клешні, мідії у вершковому соусі, кальмари на мангалі, овочі, картопля з пармезаном, сирний шашлик та багато іншого.

У пошуках алко

Читай также: Как выбрать лучший маринад для мяса

Алкоголь не доведеться шукати, адже українські виробники представлять на маркеті безліч його видів – абатський ель за рецептами бельгійських абатств, пшеничне пиво або сухий сидр з яблук та груш, вино з відтінками чорносливу, різноманітні коктейлі створюватимуть настрій та додаватимуть смаку.

Акустика на десерт

Читай также: 7 сладких рецептов для гриля

Окрім органічних солодощів та морозива на десерт організатори підготували Акустичну вечірку на балконі. Жива інструментальна музика від талановитого кавер-виконавця Данила Куценка не залишить байдужим жодного гастрогурмана. Вечірка відбудеться 4 серпня, з 18:00 до 23:00.

Де? Коли? Скільки?

Придбати українські крафтові продукти та засмажити їх на грилі можна 4–5 серпня, на Десятинній, 12. Маркет працює з 10:00 до 21:00 години. Вхід вільний.