Кава з собою по-українськи: напій випили, кришечку і стаканчик - з'їли

Кава з собою по-українськи: напій випили, кришечку і стаканчик - з'їли

Їстівний тандем "стаканчик та кришечка" для кави почали виготовляти зі спражніх вафель. Ідея смачного посуду для кавоманів, які піклуються про екологію, належить українському виробнику вафельних напівфабрикатів компанії Lekorna. Виробництво розташоване у місті Богодухів Харківської області.

Їстівний посуд вже став трендом у Європі та США, проте у нас тільки набуває популярності. Тож приємно вразить відвідувачів кав'ярень.

Смачно, гарно, натурально!

Особливість вафельного посуду в тому, що він цілком екологічний: жодних шкідливих речовин не потрапляє до гарячого напою, а ще не залишається ніяких відходів та сміття.

Стаканчик і кришечку можна і треба їсти після того, як вип'єте каву. Виготовляють їх із тонких солодких вафель. Стаканчик всередині покривають шоколадом, а кришечка має круглий отвір для соломинки. Склад продукту відповідає європейським стандартам харчування.

Кришка-смачнюшка

Новий формат кондитерського виробу у компанії називають "кришка-смачнюшка", або як написано на сайті виробника - Yummy Lid. 

Читай также: Новый тренд кофе навынос: в керамических чашках с эко-подтекстом

Власне, вафельні кришечки можна використовувати і для традиційних кавових чашок та паперових і пластикових стаканчиків. Діаметр їстівної кришечки - 101 мм і вона підходить для стаканів ємністю 250 та 340 мл та ресторанних чашок для капучіно на 180 мл. Кожна кришечка запакована в окремий лоток, і таким чином захищена від мікробів та бруду.

Власникам кав'ярень та бариста виробник радить доповнювати кришечки фруктами, топінґами, присипками та іншими додатками, щоб урізноманітнити подачу та смак напоїв - чаю, кави тощо.

Вафельний стаканчик для кави - новинка червня-2018

Yummy cup - так назвав їстівний стаканчик для кави виробник, здатний утримувати гарячі напої завдяки термоглазурі. У нього хрустка, але міцна вафельна оболонка, всередині стінки стаканчика вкриті шаром шоколаду, що додає напою смаку.

Вафельні глазуровані стакани випускають об'ємом 75 та 90 мл і використовувати їх можна як для подачі кави - американо та макіято, так і для морозива. Вафельні стаканчики з кришечками це 2 в 1: і посуд, і десерт.

Будьте в тренді і обов'язково спробуйте, наскільки це зручно і смачно.

Фото з сайту виробника Lekorna.