Пікнік від Кози у Полтаві: в цьому році у ковбойському стилі

Пікнік від Кози у Полтаві: в цьому році у ковбойському стилі

7 липня, якраз на свято Івана Купала, полтавців та всіх бажаючих запрошують на незвичайний фермерський Пікнік від Кози.

"У цьому році це перший костюмований пікнік", - розповідає Тетяна Дядечко - організаторка заходу та засновниця творчої гастромайстерні "Коза Чка". 

А якщо підсумувати загальну кількість проведених пікніків, то Farmer`s party - символічний сьомий. На пікніку очікують щонайменше 200 учасників. І обіцяють, що буде весело, гучно та смачно!

"Такі заходи подобаються людям, - зауважує організаторка, - і вони відчувають себе, як в колі друзів. Люблять наші конкурси, розваги, завжди більшість підтримує костюмами! Гості повністю занурюються в атмосферу Пікніка. Цього разу у нас буде дуже цікаво: естафети, конкурси, танці в стилі кантрі, лотерея та майстер-класи. З їжі - готуємо кабанчика на вогнищі".

Усі гості Farmer`s party мають дотриматися дрес-коду: надягти клітчасті сорочки, джинсові штани, ковбойські чоботи та капелюхи. Прийти у костюмі минулої вечірки не вдасться, бо того разу пікнік проходив в Індійському стилі.

Трохи змінили і меню. Додали новинок - м'ясні-сирні-хмільні смаколики: м'яско на вогні, солений сир "Чечил", пивний набір та пиво, матусин пиріг.

Незмінний супервправний кухар на пікніку - Артем Клобуцький, який спеціально приїжджає до Полтави з Рахова, буде пригощати гостей підкопченим м’яском, картопелькою на пательні, малосольними огірочками.

Читай также: Что взять с собой на пляж: ТОП-5 вкусных идей

Тож, якщо вам до вподоби прохолодна вода, свіжий вітер свободи, шалені танці на пляжі, жива музика, фермерські продукти та шалені змагання - не пропустіть Пікнік від Кози.

Де: Wake'n'Fun, вул. Південна на березі озера Жемчужне, Полтава

Коли: 7 липня початок о 15:00 год

Вхід: платний, квитки треба бронювати.

Фото з минулого Пікніка надані організатором заходу.